Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

IK Wormo Blå

Exan 7-mannaplan
24 april 2022
14:00

BBK blå

Referat

Referat: IK Wormo Blå - BBK blå

Solen lyckades titta fram lite under en betydligt kallare dag än lördagen - perfekt väder att spela fotboll i helt enkelt!

Nytt spännande derby mot de röda kompisarna norröver : )!
Fotboll är en lagsport - där det ska vara laget som gör allt tillsammans, allt från anfall till försvar genom att man inom laget hjälps åt. Idag var det ingen i det blå laget som direkt "stack ut" - idag visade laget hur man spelar som ETT lag. Det var två mycket nöjda ledare som stod och tittade på sina spelare som verkligen spelade tillsammans! Passningsspelet satt, försvaret satt, löpningar på linjen med väggspel satt.....ja....det var helt enkelt bara en sådan dag. BBK är inga lätta motståndare och perioden slutade också mållös. MEN de blåa hade 18 avslut, BBK 5 - som kunde tacka sin eminenta målvakt.

Andra perioden blev målmässigt en jämn historia med ett mål upp för de blåa - bl a en fin nick från Omer, men på nytt visade de blåa att de var verkligen på hugget - utöver målen var det 10 avslut mot de rödas 3.

Tredje perioden hade de blåa lite mer ork och fick in ytterligare några mål - BBK gav dock inte upp i första taget . Tredje perioden blev på nytt en uppvisning från de blåa när passningsspelet är som bäst.En fröjd att titta på - vilket spel!
Utöver målen 9 avslut till de blåa - 5 till de röda. TACK grabbar för det vackra fotbollsspelet idag - det är så här det ska spelas!!